SNACKBAR EETCAFE CHYNET

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 69 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Snackbar Eetcafe Chynet. Meer weten? Ontdek meer

6 sep 2022 om 20:30 Super frikadel helaas niet stevig verpakt en had gelekt op rest bestelling. Reageerde direct op klacht en wilde nieuwe komen brengen. We gaan deze zelf wel een dezer safen ophalen hebben we afgesproken. Eten was verder goed.
10 jul 2022 om 19:35 Prima verzorging, snel en beleeft, heb fooi gegeven moment
31 mei 2022 om 20:50 Heerlijk eten mooi op tijd
18 apr 2022 om 20:12 Gemiddeld 35 minuten stond er, duurde nu ruim 75 minuten, alles was daardoor ook lauw ipv warm..
12 apr 2022 om 22:18 Mooi optijd
19 mrt 2022 om 20:53 Ik ben echt wel wat gewent wat heet eten betreft ik ben namelijk van indichse afkomst maar dit was zo bizar heet zelfs ik vond het te heet bertje uitgeschoten met de sambal
13 feb 2022 om 22:46 Erg teleurgesteld in deze zaak. Wij bestellen hier regelmatig snack, maar dachten toen is een schotel. Weggegooid geld! Mini beetje shoarma en niet eens een broodje voor 15 euro.. echt van geschrokken hoe weinig. Jammer. Gebeld en ook geen excuses.
9 feb 2022 om 21:25 Weer prima kwaliteit.
19 jan 2022 om 20:13 Goed eten personeel erg vriendelijk
6 jan 2022 om 21:30 Zoals gewoonlijk weer prima kwaliteit. Door het uitgebreide assortiment met veel specialiteiten is er altijd wat lekkers voor iedereen. Zonder meer de beste snackbar van Berkel!!!